Nieuw in ons assortiment

De Z11 Pro & Pro Max nieuw in ons assortiment 1


Het merk Formuler heeft twee nieuwe IPTV ontvangers uitgebracht. De voorgaande ontvangers van het merk Formuler waren al bekend wegens de top prestaties die de set-top-boxen leverde. Maar de set-top-boxen die ze nu op de markt hebben gebracht presteren nog beter! Wij zullen het hier uitgebreid hebben over momenteel de beste ontvanger op de markt.

Formuler Z11 Pro Max

formuler z11 pro max

De Formuler Z11 pro max is momenteel de beste IPTV ontvanger op de markt. Aller eerst is deze set-top-box geüpgraded naar een nieuwere versie van Android namelijk Android 11.0. Daarnaast is de hardware ook geüpgraded. De Z11 Pro Max is voorzien van nieuwe hardware die de ontvanger razend snel maakt. Echter hangt er wel een behoorlijke prijskaartje aan van maar liefst 169 euro.

De specificaties van de Z11 Pro Max:

 • Android 11
 • RTD1319C processor
 • Mali-G57 MC1 Videokaart
 • 6e gen AX connectivity
 • 4GB DDR4 RAM geheugen
 • 32GB eMMC geheugen
 • Ethernet 1000Mbps ondersteuning
 • MYTVONLINE3 applicatie

Kortom de Formuler Z11 pro max heeft de beste hardware, nieuwste apps en laatste updates. Daarmee is ontvanger momenteel de beste en snelste op de markt.

Formuler Z11 Pro

Formuler Z11 pro

De Formuler Z11 pro is het kleinere broertje van de pro max. Om te beginnen lijken ze veel op elkaar. Zowel het design als ook de specificaties op een paar verschillen na. Deze ontvanger draait ook op een OS van Android 11. Daarnaast heeft hij dezelfde processor, videokaart en ethernet ondersteuning. De verschillen zitten in o.a. het RAM geheugen, eMMC geheugen en de Wifi adapter. Toch heeft de Z11 pro ook een behoorlijk prijskaartje van maar liefst 144 euro, maar dan heb je ook wat!

De specificaties van de Z11 Pro:

 • Android 11
 • RTD1319C processor
 • Mali-G57 MC1 Videokaart
 • Dual-Band 2×2 AC Wireless Wi-Fi adapter
 • 2GB DDR4 RAM geheugen
 • 16GB eMMC geheugen
 • Ethernet 1000Mbps ondersteuning
 • MYTVONLINE3 applicatie

Kortom de Z11 pro is ook een zeer krachtige IPTV ontvanger en lijkt erg op de pro max. Wil je een van de beste set-top-boxen dan is de Z11 pro geen verkeerde keus. Wil je echt het beste van het beste dan kun je toch voor de pro max gaan.

Verschillen tussen de Formuler Z11 pro en Z11 pro max

Er zijn een aantal kleine verschillen tussen deze twee. Aller eerst is er een prijsverschil van 25 euro tussen deze twee. Als tweede zit er een verschil in het geheugen (werkgeheugen en opslag geheugen). Dit zou je kunnen merken aan de prestaties van de ontvangers. Het grootste verschil zit in de DDR4 ram geheugen. Dit is het werkgeheugen, over het algemeen telt de regel hoe meer wekgeheugen hoe sneller de media box reageert. Daarnaast heeft de Z11 pro ook 16GB minder aan interne opslag geheugen dit betekend dus dat je voor 16GB minder kunt opslaan. Als derde heeft de Z11 pro max een ingebouwde 6e generatie AX connectivity. Hiermee is je verbinding via WiFi nog stabieler!

Opsomming van de verschillen:

 1. Prijs verschil van 25 euro
 2. Ram geheugen verschil van 2GB
 3. Interne opslag geheugen verschil van 16GB
 4. WiFi ontvanger

One Comment

 1. Ik zag jullie advertentie voorbij komen en heb meteen de Formuler Z11 Pro Max besteld. 100% zeker de 25 euro extra waard vergeleken met de Z11 pro. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *