De beste IPTV ontvanger van 2023 (Formuler Z 11 pro max)

Wat is de beste IPTV ontvanger in 2023? Bekijk het hier! 2

De beste IPTV ontvanger van 2023 is tot nu toe de: Formuler Z 11 Pro Max. Het is de nieuwste IPTV ontvanger van het merk Formuler en dit om een aantal redenen. Aller eerst is deze set-top-box voorzien van een krachtige CPU en daarmee razendsnel. Als tweede in deze ontvanger uitgerust met een krachtige GPU waardoor deze hoge resolutie kan streamen. Daarnaast is de ontvanger voorzien van maar liefst 4GB RAM geheugen (de meeste IPTV ontvangers hebben 1 of 2 GB RAM). Ook is de Z11 pro max voorzien van een nieuwere versie van de IPTV app namelijk MYTVOnline3.

Waarom is dit de beste IPTV ontvanger van 2023?

Het is niet zomaar de beste IPTV ontvanger. Deze set-top-box is voorzien van de beste en hardware en de nieuwste software. Er is geen andere IPTV ontvanger op de markt die zo snel is als de Z11 pro max. Tevens is deze ontvanger voorzien van hun eigen IPTV applicatie (MYTVOnline3). De app MYTVOnline staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de vele opties omtrent het streamen van IPTV. Ook is deze box uitermate geschikt voor het streamen van andere content zoals games of bekende streamingsdiensten zoals Viaplay, HBO MAX, Netflix, Hulu en talloze andere apps. Deze applicaties kun je eenvoudig downloaden via de google playstore net zoals je gewend bent op je telefoon.

De Z11 pro VS Z11 pro max

Formuler Z11 vs Z11 pro max

Deze twee ontvangers staan bovenaan op de lijst als het gaat om best presterende set-top-box. Ze zijn tegelijkertijd uitgebracht en zijn uitgerust met dezelfde CPU en GPU. Ook hebben ze allebei de nieuwste versie van MYTVOnline. Beiden ontvangers hebben als besturingssysteem Android 11. Toch is de Z11 pro max net iets beter en zelfs een stuk sneller. De ontvanger lijken erg op elkaar, zowel kwa uiterlijk als ingebouwde hardware en software. Toch zit er een klein verschil tussen de Formuler Z11 pro en de Z11 pro max. Het belangrijkste verschil is de 4GB DDR4 RAM-geheugen. Daarmee is deze set-top-box een heel stuk sneller dan de Z11 pro. Ook is de Z11 pro max uitgerust met 32GB ROM geheugen en de Z11 pro maar met 16GB, de pro max versie heeft dus dubbel zoveel opslagcapaciteit.

Vergelijkingstabel

Formuler Z11 proFormuler Z11 Pro MAX
CPURealtek RTD1319CRealtek RTD1319C
GPUMali-G57 MC1Mali-G57 MC1
RAM Geheugen2GB DDR4 @2400MHz4GB DDR4 @2400MHz
ROM Geheugen16GB eMMC32GB eMMC
Wi-Fi AdapterDual-Band 2×2 AC Wireless6th Generatie AX Wireless
Bluetooth5.05.0
Ethernet1000 Mpbs1000 Mbps
Video ondersteuning4K@60fps, AV1, H.265(HEVC), AVS, H.264(AVC, MVC), Real, MPEG1/2/4, VC-14K@60fps, AV1, H.265(HEVC), AVS, H.264(AVC, MVC), Real, MPEG1/2/4, VC-1
Audio ondersteuningAudio decoder : MPEG-1 Layer 1,2,3(2-CH), MPEG-2 Layer 1,2, HE AAC V1/V2Audio decoder : MPEG-1 Layer 1,2,3(2-CH), MPEG-2 Layer 1,2, HE AAC V1/V2
DRMWidevine L1, L3Widevine L1, L3
Resolutie4K@60fps
4K@60fps
Android versie11.011.0

Zoals je de bovenstaande tabel kunt zien lijken beiden ontvangers erg op elkaar. Hierdoor staan ze beiden in de top 3 beste IPTV ontvangers! De tabel hierboven laat duidelijk het verschil zien tussen deze twee: Ram-geheugen, ROM-geheugen en WiFi adapter. De pro max staat hierdoor op nummer 1 en is daarmee de beste IPTV ontvanger van 2023. Benieuwd naar de verschillen tussen andere ontvangers? Bekijk dan al onze IPTV ontvangers.

De meest gestelde vragen

Moet ik kiezen voor de Z11 of Z11 pro max

Dit mag je helemaal zelf beslissen! Wil jij de beste ontvanger dan adviseren wij je de pro max aan!

Waar kan ik de beste IPTV ontvanger kopen?

Je kunt deze eenvoudig bestellen via onze webshop.

Kan ik deze ontvangers verbinden met WiFi?

Ja, ze hebben een krachtige ingebouwde WiFi module waardoor je probleemloos kunt verbinden met WiFi (mits je internetverbinding goed genoeg is)

Kan ik IPTV zenders kijken met de Formuler Z11 pro / pro max?

Ja, op deze ontvangers zit standaard de applicatie MYTVOnline3. Deze app is speciaal ontwikkeld voor het streamen van IPTV. LET OP! Wij verkopen GEEN IPTV abonnementen. Om IPTV te kunnen kijken heb je een abonnement nodig bij een IPTV provider.

Welke apps kan ik downloaden met deze ontvanger?

Met toegang tot de Google playstore kun je oneindig veel applicaties downloaden.

Krijg ik met de Formuler Z11 pro max geen last van haperingen?

Een van de meest voorkomende oorzaken van het haperen is een onstabiele internetverbinding. Over het algemeen hoor jij geen last te hebben van onderbrekingen of haperingen tijdens het streamen.

2 Comments

  1. Kan je de Formuler Z11 pro max ook gebruiken op een oude plasma televisie of met dit minimaal een smart tv zijn.

    1. Hallo,

      Je kunt de Formuler Z11 pro max ook op een oude plasma televisie gebruiken (als de TV een HDMI aansluiting heeft). Let wel op dat je de instellingen van de Formuler bijvoorbeeld niet op 4K zet als de TV deze resolutie niet ondersteunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *