Formuler Z11 pro en Formuler Z11 pro max informatie + review

Formuler Z11 pro & pro max: Info+ Review Leave a comment

In dit artikel gaan wij het uitgebreid hebben over de nieuwe IPTV ontvangers van Formuler. Namelijk de Formuler Z11 pro en de Formuler Z11 pro Max. Wij gaan het hebben over het design, hardware, software, prestaties en waar je ze kunt kopen en alles wat jij wilt weten! Daarnaast geven onze experts een review over deze nieuwe set-top-boxen. Ben jij benieuwd wat de Z11 pro en pro max allemaal te bieden hebben? Lees dan zeker verder op onze blog.

Nieuw en strak design

De Formuler Z11 pro en pro max hebben een nieuw design. Ze lijken op het eerste oog erg op elkaar en op hun voorgangers zoals de Z10 pro. Het strakke design is ook een kenmerk van het merk Formuler dus eigenlijk ook vrij logisch dat ze het in dezelfde stijl houden. De set-top-boxen hebben een modern en strak uiterlijk. Ze hebben een stoere look en passen bij ieder interieur en zijn verre van storend in het oog.

De hardware in de Formuler Z11 pro & pro max

Uiteraard zijn deze ontvanger voorzien van super krachtige hardware. Waaronder een Realtek RTD1319C CPU en een Mali-G57 MC1 GPU. Daarnaast zijn ze voorzien van 2 en 4 GB DDR4 RAM geheugen en een nieuwe Dual-Band 2×2 AC module of een 6e Gen AX Wireless module voor nog betere WiFi ontvangst. Kijk je toch liever via een internetkabel? Zowel de Z11 pro als de pro max hebben een Ethernet-poort en ondersteunen tot wel 1000Mbps! Zo ben je er haast zeker van dat deze ontvangers goed werken via het draadloos netwerk of kabel zonder te haperen of stotteren. Beiden ontvangers zijn voorzien van een Bluetooth module met BT 5.0 ondersteuning.

Verschil tussen de Formuler Z11 pro & pro max

Zoals je kunt zien in het vergelijkingstabel hierboven zie je dat er maar weinig verschil is tussen deze twee ontvangers. Er zit ook geen groot verschil de uiterlijke kenmerken van de Formuler Z11 pro en de Formuler Z11 pro max. Wij zullen de grootste verschillen hieronder noemen:

 • RAM-Geheugen
 • ROM-Geheugen
 • Wi-Fi Adapter

Bekijk voor meer informatie over de verschillen en de beste ontvanger: De beste IPTV ontvanger van 2023.

Voorzien van de nieuwste software

Beiden ontvangers zijn voorzien van de nieuwste software. Als OS (besturingssysteem) draaien ze op Android 11. Erg gemakkelijk als je al een Android apparaat gewend bent zoals bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Je kunt je apparaten eenvoudig koppelen en je kunt zelfs je Google account koppelen met de Formuler. Daarnaast zijn de ontvangers voorzien van de nieuwste versie van de IPTV applicatie. Namelijk de MYTVOnline3 applicatie. Met deze applicatie heb je toegang tot vele functies waaronder zelfs een aantal nieuwe functies:

 • Groepen vastzetten
 • Universele zoekfunctie
 • in-app notificaties
 • Backup & Restore via een externe opslag
 • Record & Watch.

Wil jij meer weten over de functies van deze app? bekijk dan: Meer informatie over de MyTVOnline 3 app.

Top presterende IPTV ontvangers

Dankzij de super krachtige hardware in deze set-top-boxen presteren ze beter dan hun voorgangers. De Mali G57M1-GPU in de Z11 pro en Z11 pro max is bijvoorbeeld al 2x beter dan bij hun voorgangers. Daarnaast hebben de IPTV ontvangers een krachtigere Realtek RTD1319C-CPU. De GPU en CPU zijn belangrijk voor het verwerken van berekeningen. Hoe krachtigere deze zij hoe sneller en in hogere resolutie ze videobeelden kunnen verwerken. Deze Formulers hebben geen enkele moeiten met het streamen in hoge resolutie in 4K kwaliteit.

Waar kun je de Formuler Z11 Pro / Pro max kopen?

Je kunt de Fromuler Z11 Pro / Pro Max eenvoudig bestellen in de webwinkel van Satdeal. Koop ze online met enkele klikken op je scherm. Wil je deze set-op-boxen bestellen dan is dat zeker een goede keus. Het zijn momenteel de best presterende IPTV ontvangers! Bestel je binnen Nederland voor 23:59 dan wordt het de volgende dag nog bezorgd. Bestel je in een ander land dan is de wachttijd gemiddeld 2 tot 5 werkdagen (afhankelijk in welk land je hebt besteld). Heb je meer vragen of aankoopadvies nodig? Wij helpen je graag en zijn bereikbaar via de helpdesk.

Hoe kun je betalen?

Wij bieden veel verschillende betaalmogelijkheden. Dit om het zo eenvoudig mogelijk te maken om wereldwijd te kunnen bestellen. Je kunt bij ons betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

 • SEPA overboeking
 • Belfius Direct Net
 • Creditcard
 • EPS
 • Giropay
 • iDeal
 • KBC/CBC
 • Klarna achteraf betalen
 • Klarna gespreid betalen
 • Bancontact
 • PayPal
 • Przelewy24
 • SOFORT Banking

Waar kun je de Z11 Pro / Pro max laten bezorgen?

Je kunt deze IPTV ontvangers bijna wereldwijd bestellen. Wij laten ze dus ook wereldwijd bezorgen. Ben jij benieuwd of wij ze in jouw land bezorgen? Wij bezorgen ze onder andere in de volgende landen:

 • Nederland
 • Belgie
 • Luxemburg
 • Frankrijk
 • Italie
 • Duitsland
 • Spanje
 • Portugal
 • Griekenland

En uiteraard in nog meer landen! Staat jouw land hier niet bij? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Product Review: Formuler Z11 pro & Formuler Z11 pro max

my_tv_online3_app

De Formuler Z11 pro en Pro max zijn geavanceerde IPTV ontvangers van Formuler die werden uitgebracht in eind 2022. Deze apparaten zijn voorzien van de nieuwste MyTVOnline3 applicatie en zijn uitgerust met een nieuwe Mali-G57 MC1 GPU, wat zorgt voor top prestaties.

Een van de opvallende kenmerken van deze ontvangers is het ontwerp. De apparaten hebben een stoere en moderne look. De ontvangers zijn redelijk compact maar zeer geavanceerd. Daarnaast worden deze IPTV ontvangers standaard geleverd met een nieuwe ergonomische high-end afstandsbediening.

De prestaties van de Z11 pro & pro max zijn het hoogtepunt. De apparaten hebben een 2x krachtigere GPU dan zijn voorgangers, wat betekent dat ze nog sneller in hogere resolutie kunnen streamen. Het werkgeheugen is ook opgeschroefd naar 2 en 4GB DDR4 RAM-geheugen. Hierdoor presteren de IPTV boxen nog sneller.

Verder hebben de Formuler Z11 pro en Formuler Z11 pro max ook een goede besturingssysteem, namelijk Android 11. De apparaten hebben een overzichtelijk interface en zijn gemakkelijk te bedienen via de bijgeleverde high-end afstandsbediening. Het menu is erg gebruiksvriendelijk en de nieuwe app van MYTVONLINE3 bied veel handige functies, een hele verbetering vergeleken met de vorige versie.

Conclusie:

Al met al zijn de Z11 pro en Z11 pro max uitstekende IPTV ontvangers die aan de verwachtingen van de meeste gebruikers zullen voldoen. De ontvangers hebben een uniek design, krachtigere hardware en zijn voorzien van de nieuwste software. Als je op zoek bent naar een geavanceerde IPTV ontvanger die probleemloos kan streamen in hoge kwaliteit dan zijn deze twee ontvangers zeker een goede optie om in overweging te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *